Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Zimbabwe

Onroerend goed te koop in Zimbabwe

Zimbabwe is een geheel door land omgeven land in zuidelijk Afrika. het grenst in het noorden aan Zambia, in het oosten aan Mozambique, in het zuiden aan Zuid-Afrika en in het westen aan Botswana. de hoofdstad is Harare.

In tegenstelling tot veel andere Afrikaanse landen, is kapitaal niet de beste plek om te wonen, in feite wordt Harare omschreven als een van de minst veilige steden in Afrika.

Als u geïnteresseerd bent in het investeren in onroerend goed te koop in Zimbabwe, raden wij de stad Masvingo aan, in de buurt van de hoofdstad en met een voldoende goede keuze aan eigendommen. Er zijn veel nieuwe gebouwen omdat het een fatsoenlijke toeristische bestemming is.

Gweru ligt in het midden van het land. De stad is interessant voor gezinnen die op zoek zijn naar woningen te koop in Zimbabwe, want het is vol met boerderijen en is de thuisbasis van een aantal hogescholen en universiteiten, met name de Midlands State University en het Mkoba Teachers College.

Mutare is de op drie na dichtstbevolkte stad in Zimbabwe, het is een toeristenoord en degenen die besloten te investeren in onroerend goed te koop in Zimbabwe, kunnen dat doen met het doel om de woningen als vakantiehuizen te gebruiken.

Mis geen vastgoedzoekmachine te koop in Bulawayo, de op één na grootste stad van Zimbabwe. Het vastgoedniveau dat in deze stad wordt verkocht, is middelhoog tot hoog, omdat het werd beschouwd als het echte economische centrum van Zimbabwe vanwege de nabijheid van Zuid-Afrika, en ook omdat het de thuisbasis is van textielindustrieën, metallurgische industrieën en uitgeverijen.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB